TRIMMAUKSET

Alkaako koirasi turkki kasvamaan pituutta ja takkuuntumaan?

Koiran säännöllinen trimmaus pitää turkin takuttomana ja hyväkuntoisena, sekä ihon hyvinvoivana.

Luokseni ovat tervetulleita kaiken rotuiset koirat ikään, kokoon ja turkin kuntoon katsomatta. Trimmaukset tehdään aina omistajan toiveita kuunnellen ja koiran ehdoilla.

Miksi koiria trimmataan?

Koiria ei trimmata pelkän ulkonäön vuoksi, vaan pääsääntöisesti syynä ovat turkin helppohoitoisuus ja mahdolliset terveystekijät. 

Useilla roduilla turkki voi kasvaa niin pitkäksi, että ilman ylläpitoa ja säännöllistä harjausta se alkaa takkuuntumaan. Takkuuntunut turkki kiristää koiran ihoa ja on erittäin epämukava. Takut altistavat myös erilaisille iho-ongelmille.

Muutamia syitä koiran turkin trimmaukseen voi olla esimerkiksi:

  • Iho-ongelmat ja allergiat 
  • Muut sairaudet
  • Kastroinnin tai steriloinnin yhteydessä muuttunut karvan laatu
  • Turkin helppohoitoisuus (ei likaannu tai takkuunu niin helposti)

Kuinka pitkän ajan valitsen trimmaukseen?

1h, 60€

Tunnin aika käy pienten koirien trimmauksiin ilman pesua. Pesethän koirasi trimmausta edeltävänä päivänä. Likaisen tai erittäin takkuisen koiran trimmaamisesta veloitan terämaksun 15€. 

Sopii hyvin esim. näille roduille:

coton de tulear, havannankoira, 

sekä koneella ajettavat: kääpiösnautseri, cairnterrieri, borderterrieri yms.

1h 30min, 80€

Sopii pienten koirien trimmaukseen pesun kanssa, sekä keskikokoisten koirien trimmaukseen ilman pesua (tällöin pesu kotona edellisenä päivänä). Likaisen tai erittäin takkuisen koiran trimmaamisesta veloitan terämaksun 15€.

Sopii hyvin esim. näille roduille:

coton de tulear, havannankoira, lagotto romagnolo, espanjanvesikoira,

sekä koneella ajettavat: kääpiösnautseri, cairnterrieri, borderterrieri yms.

2h, 100€

Kahden tunnin aika käy hyvin esim. kääpiövillakoirien pesuun ja trimmaukseen, sekä keskikokoisten koirien trimmaukseen pesun kanssa. Erittäin takkuisen koiran trimmaamisesta veloitan terämaksun 15€.

2h 30min, 120€

Sopii hyvin esim. keskikokoisten villakoirien pesuun ja trimmaukseen. Erittäin takkuisen koiran trimmaamisesta veloitan terämaksun 15€.

3h, 140€

Kolmen tunnin aika käy hyvin isompitöisiin trimmauksiin. Esim. ison koiran pesuun ja trimmaukseen, tai erittäin takkuuntuneen koiran pesuun ja turkin alasajoon. Erittäin takkuisen koiran trimmaamisesta veloitan terämaksun 15€.