EMMI-PET -HAMMASHOIDOT

Haiseeko koirasi hengitys ja alkaako hampaat hieman värjääntymään?

Emmi-Pet -hammashoito voi olla tähän hyvä ratkaisu. Ultraäänen avulla desinfioimme koirasi hampaita ja pehmennämme hammaskiveä, jonka jälkeen sitä on helpompi poistaa. Näin ennaltaehkäisemme hammaskiven muodostumista, ientulehduksia sekä monia muita suun ongelmia.

Tämä on hyvä vaihtoehto, jos koiran hampaita ei tule itse harjattua säännöllisesti.

Emmi-Pet -hammashoito 60€

Jatkokäynti (alle 3kk) 30€

Emmi-Pet -ultraäänihammashoito soveltuu koirille, joilla on vähän tai kohtalaisesti hammaskiveä. Liian huonoon kuntoon päässeet hampaat vaativat eläinlääkärin toimenpiteitä. 

Hammashoidossa olisikin hyvä käydä vähintään 3kk välein, jotta hampaat eivät pääse liian huonoon kuntoon. Hammashoidot on hyvä aloittaa eläinlääkärin hampaiden ja ikenien puhdistuksen jälkeen.

Emmi-Pet -hoito tehdään täysin koiran ehdoilla ilman nukutusta.

Tämä hammashoito ei korvaa eläinlääkärissä tehtävää hampaiden ja ikenien puhdistusta! Emmi-Pet on kuitenkin hyvä vaihtoehto, jos koiran hampaita ei tule itse harjattua säännöllisesti.

Mikä on Emmi-Pet -hammashoito?

Emmi-Pet -ultraäänihammasharjalla pystymme puhdistamaan koirasi hampaat ilman epämukavaa hankaamista, sillä harja toimii ilman liikettä, tärinää tai ääntä. 

Ultraäänihammasharja tuottaa ultraääni-impulsseja, jotka pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12mm säteellä. Näin ollen pystymme puhdistamaan koirasi suussa paikkoja, joihin normaaleilla harjoilla emme pääse.

Emmi-Pet -hammashoidon avulla pystymme:

  • Tuhoamaan bakteereja ja vähentämään niiden lisääntymistä
  • Ehkäisemään suun tulehduksia ja sairauksia
  • Pehmentämään hammaskiveä ja auttaa sen poistamisessa
  • Ehkäisemään hammaskiven muodostumista
  • Ehkäisemään riskiä hampaiden putoamiseen/poistamiseen
  • Lievittämään pahanhajuista hengitystä