TRIMMAAMON PALVELUT

Koirasi terveys ja hyvinvointi ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä asioita. Toteutan trimmaukset ja toimenpiteet rauhallisesti ja eläinystävällisesti koirasi yksilölliset tarpeet ja omistajan toiveet huomioiden.

Trimmauksen tarkoituksena on pitää koirasi turkki ja iho kunnossa, ja näin ollen edistää koirasi yleistä hyvinvointia. Trimmaamooni ovat tervetulleita kaikki koirat kokoon, turkin kuntoon ja luonteeseen katsomatta. Trimmaan koiria Hirvensalmella ja Mikkelissä.

Minulle on tärkeintä, että koiralle pystytään järjestämään mahdollisimman rauhallinen ja stressitön ympäristö trimmauksen ajaksi. Tämän vuoksi takaan sen, että Hirvensalmen trimmaamon tiloissa on aina vain yksi koira kerrallaan. Välttämällä koirien välisiä kohtaamisia saadaan trimmaustilanteestakin koiralle mukavampi, sekä trimmaajana pystyn keskittymään juuri sinun koiraasi täydellisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä koirallesi juuri hänelle sopiva hoito!

TRIMMAUKSET

Alkaako koirasi turkki kasvamaan pituutta ja takkuuntumaan?

Joko turkin siistiminen olisi ajankohtaista?

Toteutan kaikenrotuisten koirien trimmaukset saksilla ja koneella koiran ikään, kokoon ja luonteeseen katsomatta. Trimmaukset tehdään aina omistajan toiveita kuunnellen ja koiran ehdoilla.

NYPPIMISET

Meinaako karkeakarvaisen koirasi turkki harottaa ja näyttää hieman sotkuiselta?

Taitaa olla hyvä aika karvan nyppimiselle, eli kuolleen karvan irroittamiselle, jotta uusi karva pääsee kasvamaan tilalle. Näin pidetään koiran turkki hyvänlaatuisena ja iho terveenä!

POHJAVILLAPESUT

Joko lattiasi alkaa täyttymään koirasi irtoavista karvatupsuista? 

Tuo koirasi pohjavillan poistoon ja jätetään kaikki kuollut ja irronnut pohjavilla trimmaamon lattialle sinua häiritsemästä.

Pohjavillapesussa saadaan poistettua pohjavilloja erittäin tehokkaasti. Tottumattomampien ja pesua arastavien koirien kanssa pohjavillojen harjaus voi olla pelastuksesi!

PESUT JA HARJAUKSET

Alkaako koirasi turkki haista tai jääkö sormiisi vaaleaa talia rapsuttaessa koiraa?

Meinaako turkki takkuuntua, ja haluaisit takuille osaavaa selvittäjää?

Meiltä koirasi saa juuri omanlaisensa hemmotteluhoidon, on turkki kuinka lyhyt tai pitkä tahansa. Pesut ja harjaukset on tarkoitettu ihan kaikille koirille. 

Pesu on tärkeä osa koiran hyvinvoinnin ylläpidossa, ja pitää etenkin ihon hyvinvoivana ja terveenä. Säännöllinen harjaus pitää turkin kunnossa ja takuttomana. Takut turkissa kiristävät koiran ihoa, ja voi aiheuttaa koiralle kipuja.

KYNSIENLEIKKUUT JA TASSUHUOLLOT

Rapiseeko koirasi kynnet lattialla kävellessä? 

Eikö koirasi anna leikata kynsiä kotona?

Meillä kynsienleikkuut onnistuvat hellällä, mutta varmaalla otteella. 

Tassuhuollossa siistitään kynsienleikkuun lisäksi harottavat karvat tassujen päältä, ja likaa, lunta ja takkuja keräävät karvat tassujen pohjista. Sen lisäksi suojataan tassujen anturoita kuumuudelta ja kylmyydeltä tassuvahalla.

EMMI-PET -HAMMASHOIDOT

Haiseeko koirasi hengitys ja alkaako hampaat hieman värjääntymään?

Emmi-Pet -hammashoito voi olla tähän hyvä ratkaisu. Ultraäänen avulla desinfioimme koirasi hampaita ja pehmennämme hammaskiveä, jonka jälkeen sitä on helpompi poistaa. Näin ennaltaehkäisemme hammaskiven muodostumista, ientulehduksia sekä monia muita suun ongelmia.

Tämä on hyvä vaihtoehto, jos koiran hampaita ei tule itse harjattua säännöllisesti.

KISSOJEN TURKINHOITO

Meiltä saat myös kissallesi täyden hoidon paketit. Meillä onnistuu niin kynsienleikkuut, pesut, harjaukset kuin myös turkin lyhennykset ja takkujen selvitykset.