TRIMMAAMO


Koirasi terveys ja hyvinvointi ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä asioita. Toteutan trimmaukset ja toimenpiteet rauhallisesti ja eläinystävällisesti koirasi yksilölliset tarpeet ja omistajan toiveet huomioiden.

Trimmauksen tarkoituksena on pitää koirasi turkki ja iho kunnossa, ja näin ollen edistää koirasi yleistä hyvinvointia. Trimmaamooni ovat tervetulleita kaikki koirat kokoon ja turkin kuntoon katsomatta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä koirallesi juuri hänelle sopiva hoito!

Trimmaamo sijaitsee aivan Hirvensalmen keskustassa, osoitteessa Koulutie 8 A 6. Trimmaamo on avoinna aina sopimuksesta.


Teen trimmauksia myös Mikkelissä Tassu&Turkki -trimmaamossa kerran viikossa. 

Mikkeliin pääset varaamaan minulle ajan täältä, ja valitsemalla työntekijäksi Annikan.

HUOMIOITAVAA TRIMMAUKSEEN TULLESSA

Trimmattava eläin tulee olla asianmukaisesti rokotettu ja madotettu. Varaudu esittämään rokotustodistus.

Älä tuo sairasta lemmikkiä trimmaukseen (yskä, kuume, ripuli, oksentelu, ulkoloiset) tartuntojen välttämiseksi. Koiran sairastuessa trimmausaikaa voidaan siirtää lyhyelläkin varoitusajalla ilman peruutusmaksuja.

Aikaa varatessasi kerro rehellisesti turkin kunnosta sekä koiran käyttäytymisestä hoitotilanteissa. Omistajan velvollisuus on kertoa koiran mahdollisesta aggressiivisuudesta tai arkuudesta. Koiran käyttäytyessä aggressiivisesti käytämme kuonokoppaa. Kun kerrot näistä asioista rehellisesti, osaan varautua koirasi hoitoon mahdollisimman hyvin.

Nypittävää koiraa ei tule pestä kahteen viikkoon ennen trimmausta.

Varaudu jättämään koirasi trimmattavaksi, jolloin voit itse käydä kahvilla tai asioilla. Tarkoituksena on, että koira keskittyy trimmaajaan eikä omistajaan, jolloin trimmaus sujuu rauhallisesti ja turvallisesti.

Trimmaamo sijaitsee asuinkiinteistössä, joten ethän anna koirasi tehdä tarpeitaan rakennuksen pihamailla. Kerääthän jätökset ympäristöstä. 

Märällä kelillä pyrithän välttämään koirasi kastumista ennen trimmaamolle tuloa. Märän koiran trimmaukseen kuluu pitempi aika, sillä trimmattava alue pitää kuivata huolellisesti, jottei sakset ja terät vahingoitu.

Kiitos, kun huomioit nämä asiat ennen trimmaukseen tuloa! 

TRIMMAAJA

Eläintenhoitaja PT, 2022

Trimmaaja AT, 2022 -

Emmi-Pet -sertifiointikurssi, 24.8.2022

ANNIKA HAVERINEN

Hei! Olen Annika Haverinen, 22-vuotias hirvensalmelainen trimmaaja-opiskelija. Eläinten parissa olen viihtynyt pienestä asti, ja valmistuinkin eläintenhoitajaksi keväällä 2022. Eniten kokemusta minulla on koirista ja hevosista, joiden seurassa olen pyörinyt melkein koko ikäni. 

Trimmaaja-opinnot aloitin Salpauksessa keväällä 2022, jota ennen perehdytin itseäni pitkäaikaisen trimmaamoyrittäjän opeissa ja nettikursseilla.  

Eläinten hyvinvointi ja hyvä kohtelu ovat minulle ensiarvoisen tärkeää, ja niiden periaatteiden mukaan toimin myös työskennellessäni koirien parissa. Tavoitteenani on edistää koirien terveyttä ja hyvinvointia, sekä jakaa tätä tietoa myös teille koirien omistajille. Aion ylläpitää ja kehittää ammattitaitoani aktiivisesti koirien hyvinvoinnin ja trimmauksen parissa, jotta voin taata teille turvallisen ja laadukkaan asiakaskokemuksen.

Vapaa-ajalla minut voi löytää urheilukentältä treenaamassa pikajuoksua varten, jossa olen kilpaillut tavoitteellisesti jo yli 10 vuoden ajan. Kotona minua on aina iloisesti vastassa 12-vuotias chihuahua-neitini Chloe.

TRIMMAAMON KOIRUUDET

Käy seuraamassa trimmaamoa Facebookissa ja Instagramissa @trimmaamokoiruus!