TRIMMAAMO HIRVENSALMELLA

Trimmaamooni ovat tervetulleita kaikki koirat kokoon ja turkin kuntoon katsomatta. Trimmauksen tarkoituksena on pitää koirasi turkki ja iho kunnossa, ja näin ollen edistää koirasi yleistä hyvinvointia.

Koirasi terveys ja hyvinvointi ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä asioita. Toteutan trimmaukset ja toimenpiteet rauhallisesti ja eläinystävällisesti koirasi yksilölliset tarpeet ja omistajan toiveet huomioiden.

Minulle on tärkeintä, että koiralle pystytään järjestämään mahdollisimman rauhallinen ja stressitön ympäristö trimmauksen ajaksi. Tämän vuoksi takaan sen, että Hirvensalmen trimmaamon tiloissa on aina vain yksi koira kerrallaan. Välttämällä koirien välisiä kohtaamisia saadaan trimmaustilanteestakin koiralle mukavampi, sekä trimmaajana pystyn keskittymään juuri sinun koiraasi täydellisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä koirallesi juuri hänelle sopiva hoito!

Trimmaamo sijaitsee aivan Hirvensalmen keskustassa, osoitteessa Koulutie 8 A 6. Trimmaamo on avoinna aina sopimuksesta.

Trimmaamo sijaitsee rakennuksen oikealla sivulla. Auton voit jättää joko tien viereen, tai jättää hetkellisesti ihan trimmaamon oven eteen.

Trimmaamosta löytyy sähkösäätöinen trimmauspöytä, johon ovat tervetulleita kaikki koirat niin pienestä jättikokoisiin. Suihkutiloissa on pesuallas pienille ja keskikokoisille koirille. Isojen koirien pesut suoritan lattialla.

Teen trimmauksia myös Mikkelissä Tassu&Turkki -trimmaamossa säännöllisesti noin kerran viikossa osoitteessa Maaherrankatu 32, Mikkeli.

Mikkelin trimmaamossa on lähes aina kaksi tai useampi koira samaan aikaan paikalla. Pidämme kuitenkin huolen, että koirien väliset kohtaamiset pysyvät minimissään. 

Mikkelissä ei ole pesumahdollisuutta isoille koirille.

Mikkeliin pääset varaamaan minulle ajan täältä, ja valitsemalla työntekijäksi Annikan.

Kuvia Trimmaamo Koiruuden tiloista Hirvensalmelta, osoitteesta Koulutie 8 A 6.